پردیسانیان

پردیسانیان

سلامتی و سرگرمی و مقالات مفید
پردیسانیان

پردیسانیان

سلامتی و سرگرمی و مقالات مفید

توضیحی درباره کره حیوانی

کره حیوانی یکی از آن مواد غذایی سالمی است که می‌توان با آن دیگر غذاها را هم به شاهکار تبدیل کرد، ولی در دهه‌های گذشته به غلط، به عنوان یک غذای مضر، چاق‌کننده و منشا امراض قلبی معروف شده است. اما اخیراً به واسطه تحقیقات جدید، دوباره به گروه غذاهای سالم افزوده شده و ما در این مطلب قصد داریم هفت مورد از دلایل مفید برای مصرف کره حیوانی  را با شما در میان بگذاریم.

کره حیوانی غنی از ویتامین‌های حل‌شونده در چربی است

 کره دارای ویتامین‌هایی است که در چربی حل و قابل استفاده برای بدن می‌شوند، از جمله ویتامین A و E و K2 است. قصد بزرگنمایی درباره ویتامین‌های A و E را نداریم. اگر شما در رژیم غذایی فعلی‌تان غذاهای حیوانی و گیاهی را مصرف می‌کنید، پس احتمالا از هر دوی آنها بهره‌مند هستید. ولی کمی در مورد ویتامین K2 بگوییم که در رژیم‌های جدید کمیاب است و بسیاری از مردم از آن اطلاعی ندارند. K2 تأثیرات قدرتمند و مفیدی دارد. این ماده در سوخت‌وساز کلسیم دخالت دارد و مصرف کم آن می‌تواند با بیماری‌های بسیار جدی مرتبط باشد. از جمله آنها می‌توان به بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و پوکی استخوان اشاره کرد. لبنیاتی که از شیر گاو گرفته شده‌اند حاوی ویتامین K2 هستند.

کره حیوانی حاوی بسیاری از چربی‌های اشباع شده سالم است

 پیکار با چربی‌های اشباع شده عواقب بدی دارد. طبق تحقیقات انجام شده هیچ وجه مشترکی بین چربی‌های اشباع شده و امراض قلبی وجود ندارد. چربی‌های اشباع شده باعث افزایش کلسترول HDL (نوع خوب) در خون می‌شوند و کلسترول LDL را از ابعاد کوچک با تراکم زیاد (خیلی بد) به نوع بزرگ و کم‌چگال تبدیل می‌کند که از نظر پزشکی خوب است. علاوه بر این کره حاوی چربی‌هایی با زنجیره‌های کوتاه و متوسط است که سوخت‌و‌ساز آنها متفاوت از سایر چربی‌ها است. آنها حس سیری ایجاد می‌کنند و میزان سوزاندن چربی را افزایش می‌دهند.

کره حیوانی در مقایسه با نوع گیاهی (مارگارین) خطر حملهٔ قبلی را کاهش می‌دهد

 بیشتر اوقات دستورالعمل‌های رایج غذایی، برخلاف هدف اصلی‌شان عمل می‌کنند و روی سلامتی ما اثر نامناسبی دارند. اولین مثال را می‌توان در این مطلب گفت که آن‌ها مارگارین را جایگزین کره حیوانی می‌کنند… این چیزی ست که اساتید گفته‌اند و ما هم انجام می‌دهیم! اما آن اتفاقی که می‌افتد، جایگزینی کره حیوانی سالم، یک غذای خوب، با چربی‌های مضر و ناسالم است. در یک پروژه تحقیقاتی بر روی گروهی از بیماران قلبی، کره و مارگارین امتحان شدند و این نتیجه به دست آمد: مارگارین خطر حملهٔ قلبی را افزایش داد و ولی کره حیوانی هیچ‌گونه اثر بدی نداشت. مطالعه دیگری نشان داد که مصرف بالای چربی‌های لبنی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۶۹% کاهش می‌دهد و احتمالاً این به خاطر مصرف بالای ویتامین K2 است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.